Loading...
 Start Page

Χρωματική Προσομοίωση

Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε χιλιάδες αποχρώσεις στον τοίχο σας προτού βάλτε την πρώτη πινελιά. Τα μεγαλύτερα εργοστάσια χρωμάτων σας προσφέρουν τώρα εφαρμογές που σας δίνουν αυτή την δυνατότητα χρησιμοποιόντας διαφορετικούς χώρους αλλά είτε έτοιμες οποιαδήποτε φωτογραφία τύπου *.jpg, *.tiff, *.gif .

Τρισδιάστατη απεικόνιση του Σπιτιού MAISON 3D από την TRIMETAL 

Η τρισδιάστατη εικονική προσομοίωση της Trimetal σας βοηθά να επιλέξετε τα χρώματα για το σπίτι σας. Πειραματιστείτε με τα χρώματα της βεντάλιας Trimetal Color Guide και συγκρίνετε διαφορετικούς συνδυασμούς.

Μπείτε εδώ στην εφαρμογή MAISON 3D!

Τι δυνατότητες έχετε;

  • Επιλογή δωματίου. Σαλόνι, κουζίνα ή υπνοδωμάτιο. Επιλέξτε το δωμάτιό σας και αλλάξετε το χρώμα των τοίχων και των επίπλων.
  • Φως της ημέρας ή τεχνητό φως. Η επίδραση του φωτός στο χρώμα δεν είναι αμελητέα. Συγκρίνετε τα χρώματα σας στο φως της ημέρας και τεχνητό φως.
  • Συνδυάστε τα χρώματα. Εφαρμόστε διαφορετικό χρώμα σε κάθε τοίχο και παρακολουθήστε το αποτέλεσμα που δίνει. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά χρώματα για συμπληρωματικά χρώματα σε λεπτομέρειες.

 

PQI Color Designer Online

Ένα διαδραστικό εργαλείο με

τις 1.750 αποχρώσεις της βεντάλιας του NCS, της πιο ευρεώς διαδεδομένης βεντάλιας στην Ευρώπη, σας δίνει την δυνοτότητα να δείτε πως θα φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα στο σπίτι σας προτού καν ξεκινήσετε το βάψιμο !

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ !

 

VITEX VIEWER 

Η εφαρμογή VITEX VIEWER, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να δει είτε έτοιμους χρωματικούς συνδυασμούς, είτε να πειραματιστεί με άπειρους συνδυασμούς σε έτοιμους χώρους, είτε ακόμα και να επεξεργαστεί την φωτογραφία του χώρου του και να του προσδώσει την προσωπική του πινελιά.Οι παραπάνω δυνατότητες δίνονται μέσω των τριών επιλογών της εφαρμογής, δηλαδή, του VIEWER, του VIEWER PRO και του VIEWER XTREME, ανάλογα με το βαθμό εξοικίωσης του χρήστη με τους Η/Υ. 
 Η επιλογή VIEWER, μας επιτρέπει να δούμε χρωματικούς συνδυασμούς σε έτοιμους χώρους. Η διεπαφή με το χρήστη γίνεται μέσω μιας σειράς επιλογών, που ο χρήστης καλείται να πραγματοποιήσει και παρουσιάζονται στην οθόνη του υπολογιστή του. Μπορούμε να διαλέξουμε το χώρο για τον οποίο θα θέλαμε να δοκιμάσουμε χρωματικούς συνδυασμούς, καθώς και παραλλαγές τους. Η επιλογή των χρωμάτων έχει γίνει με βάση τις αποχρώσεις από την παλέτα της VITEX και προτείνονται έτοιμοι, μοντέρνοι συνδυασμοί από αρχιτέκτονες και διακοσμητές. Δείτε την εφαρμογή εδώ.  
   Η επιλογή VIEWER PRO, μας επιτρέπει να πειραματιστούμε με άπειρους χρωματικούς συνδυασμούς, σε έτοιμους χώρους από τις βεντάλιες της VITEX. Επιλέγουμε το χώρο,  στον οποίο θα θέλαμε να συνδυάσουμε χρωματικές επιλογές από την παλέτα της VITEX και πλέον "βάφουμε" όλες τις επιφάνειες με το επιθυμητό χρώμα για το δικό σας χρωματικό αποτέλεσμα.
 Η επιλογή VIEWER XTREME της εφαρμογής, μας επιτρέπει να εμπνευστούμε από τους ανεξάντλητους χρωματικούς συνδυασμούς, σε δικούς μας χώρους .  Απλά εισάγουμε τη φωτογραφία του χώρου μας, επιλέγουμε και ονοματίζουμε τις επιφάνειες που επιθυμούμε να χρωματίσουμε, διαλέγουμε χρώματα από τις βεντάλιες της VITEX και τα εφαρμόζουμε στις επιφάνειες που δημιουργήσαμε. Το πρόγραμμα μας επιτρέπει να σώσουμε την φωτογραφία για μελλοντική χρήση, αποθηκεύοντας  με όλες τις επιφάνειες που δημιουργήσαμε  καθώς επίσης και να  μοιραστούμε με φίλους  τις επεξεργασμένες φωτογραφίες μέσο e-mail Συμπληρώστε την online φόρμα και κατεβάστε στον υπολογιστή σας την εφαρμογή της VITEX, VIEWER PRO και VIEWER XTREME εδώ.  

 

ΝΕΟ VIVEDECO ΤΗΣ ΒΙΒΕΧΡΩΜ

Διαλέξτε χρώμα για το χώρο σας και δείτε τους δικούς σας συνδυασμούς, πριν ακόμα ξεκινήσετε το βάψιμο !

Το νέο VIVEDECO είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε εύκολα και γρήγορα χρωματικούς συνδυασμούς χρησιμοποιώντας τις έτοιμες φωτογραφίες των χώρων που σας παρέχει η εφαρμογή (επιλογή: "Χρωματίστε ένα από τα δωμάτιά μας"). Επιπλέον, μπορείτε να εισάγετε και να χρωματίσετε τις δικές σας φωτογραφίες από τα δωμάτια ή το εξωτερικό του σπιτιού σας (επιλογή: "Χρωματίζω μία φωτογραφία μου").   Με το νέο VIVEDECO της ΒΙΒΕΧΡΩΜ αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, εμπνευσθείτε, πειραματιστείτε με χρώμα και δείτε να μεταμορφώνονται άμεσα οι χώροι σας, χρησιμοποιώντας απλά τον υπολογιστή σας!     Το ολοκαίνουργο VIVEDECO προσφέρει νέες δυνατότητες και εφαρμογές, όπως οι προτεινόμενοι χρωματικοί συνδυασμοί για Αρμονία, Αντίθεση ή Δυναμισμό και ο υπολογισμός της ποσότητας χρώματος που θα χρειαστείτε για να βάψετε!   Όταν βρείτε τι σας αρέσει και τι ταιριάζει με το χώρο και το στυλ σας, μπορείτε να σώσετε ή να τυπώσετε τα project σας.

 

Για να κατεβάσετε το VIVEDECO
κάντε κλικ στην εικόνα!
Download the program by clicking the image above!


Απαιτήσεις Συστήματος:
PC with Windows XP, Vista or Windows 7
50 MB + 2MB/image hard disk space 
500 MB RAM, 1GHz processor 
Screen resolution at least 1024 x 768, Screen colour depth/quality of at least 24 bit (16 million colours)

H εφαρμογή είναι συμβατή
και με υπολογιστές Apple με Windows.

 * Οι αποχρώσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχουν διαφορές με τα πραγματικά Χρωματολόγια που οφείλονται στην τεχνική δυσκολία απεικόνισης των αποχρώσεων στις οθόνες των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επιλέξτε τις αποχρώσεις που επιθυμείτε και ζητήστε να δείτε τη βεντάλια BEST COLLECTION της ΒΙΒΕΧΡΩΜ για να έχετε την ακριβή εικόνα των αποχρώσεων που διαλέξατε.

 

COROB IMAGE & COROB WORLD ΑΠΟ ΤΗΝ ER-LAC

COROB IMAGE

Με την εφαρμογή COROB IMAGE μπορείτε να δείτε πως θα φαίνεται ο δικός σας χώρος με τα χρώματα που διαθέτει η ER-LAC.

Μπορείτε να "κατεβάσετε" στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα COROB IMAGE που θα σας επιτρέψει να πειραματιστείτε με τα διάφορα χρώματα και να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας.

Πρόγραμμα COROB IMAGE (55,2 MB Zip)

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσης στα Ελληνικά (Word 8 MB)

Εγχειρίδιο Χρήσης (PDF 2,95 ΜΒ)

Επικοινωνήστε με την ER-LAC για να σας αποσταλλούν κωδικοί κανονικής χρήσης του προγράμματος.

COROB WORLD

Με το πρόγραμμα COROB WORLD μπορείτε να δείτε τις αποχρώσεις της ERLAC και να παραγγείλετε στα καταστήματα με το σήμα τηε ERLAC την απόχρωση που σας ενδιαφέρει.

Πρόγραμμα COROB WORLD (45 MB)

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσης (Word 840 KB)

Επικοινωνήστε με την ER-LAC για να σας αποσταλλούν κωδικοί κανονικής χρήσης του προγράμματος.

Για τη σωστή χρήση των παραπάνω προγραμμάτων θα χρειαστεί να έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας τη Βάση Χρωμάτων της ERLAC (8 ΜΒ).

Κατεβάστε την στον υπολογιστή σας και τρέξτε το αρχείο setup.exe για να εγκατασταθεί. Μετά την εγκατάσταση θα είναι διαθέσιμη στα παραπάνω προγράμματα.

Έχουμε ετοιμάσει μία σειρά από εικόνες τυπικών δωματίων που μπορείτε να ανοίξετε και να χρωματίσετε με τα χρώματα της ERLAC χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα CorobIMAGE. Μπορείτε να κατεβάσετε τα παραδείγματα αυτά και αφού τα κάνετε unzip να τα αποθηκεύσετε στο φάκελο:

C:wuserCollections

Έτσι θα είναι διαθέσιμα στο πρόγραμμα corobIMAGE

 

 
© Copyright 2011 - 2023 Χρώματα | Βερνίκια | Μονωτικά | Σφραγιστικά | Συγκολλητικά | Μιχόπουλος | από το 1957