Loading...
 Start Page
ΧΡΩΜΑΤA ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚA ΔΩΜΑΤΙA - KINDER PAINTS - VITEX
Κλίκ για μεγέθυνση

ΧΡΩΜΑΤΑ - ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΠΑΙΔΙΑ ! Απογειώστε την φαντασία τους, χρωματίστε τα όνειρά τους !

Ειδικά επιλεγμένες αποχρώσεις για παιδικά δωμάτια, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, παιδότοπους, κτλ.

Η επιλογή των 30 αποχρώσεων για τα Kinder Paints της VITEX έγινε με βάση τον καθοριστικό ρόλο που παίζουν τα χρώματα στην ανάπτυξη, τη λειτουργία αλλά και την δημιουργική φαντασία των παιδιών μας. Αποχρώσεις ανεπηρέαστες στο πέρασμα του χρόνου, έντονες ή παλ με δυνατότητα συνδυασμών ή αντιθέσεων έτσι ώστε να δημιουργήσουν το χαρούμενο περιββάλον που θέλουμε για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Φτιάξτε το δικό τους χρωματικό σύμπαν, κάνοντάς τα να αισθανθούν αγάπη για το χώρο τους. Σκεφθείτε πόσο χρόνο παιρνάει ένα παιδί στο χώρο του. Κάντε τον να νιώσει βασιλιάς, κάντε την να νιώσει πριγκίπισσα, σε ένα δωμάτιο δικό τους βαμμένο με τα χρώματα της φαντασίας τους.

 

Το δωμάτιο του μωρού είναι ένας χώρος του σπιτιού που δημιουργείται με ιδιαίτερη ευαισθησία και φροντίδα. Θα πρέπει να είναι λιτός - λειτουργικός και να αποπνέει αίσθηση ηρεμίας, χωρίς ωστόσο να είναι αδιάφορος ή ψυχρός. Η προτασή μας είναι ο συνδυασμός των αποχρώσεων "λιονταράκι" και "τριζόνι" για τους τοίχους, με πινελιές από τις αποχρώσεις "αρκούδος", "εξοχή" και "βαρκούλα" στις λεπτομέρειες των επίπλων καθώς και την πόρτα ή το κούφωμα του δωματίου. Ο χώρος φωτίζεται και "ψηλώνει" με λευκό ταβάνι.

 

Η γωνία με τα παιχνίδια είναι αγαπημένη απ' όλα τα παιδιά. Τα χρώματα στους τοίχους πρέπει να είναι ευχάριστα και να προκαλούν την δημιουργικότητά τους. Πρότασή μας είναι ένα παιγνίδι των αποχρώσεων "πριγκίπισσα" και "συνεφάκι". Χωρίστε στα δύο τον κάθε τοίχο με χαρτοταινία και "παίξτε" με "συννεφάκι" επάνω, "πριγκίπισσα" κάτω, στον διπλανό τοίχο "πριγκίπισσα" επάνω, "συννεφάκι" κάτω, κ.ο.κ. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Ντουλάπα, πόρτα, κουφώματα και αξεσουάρ μπορούν να συνδυαστούν με ζωηρή "πλαστελίνη" και παιχνιδιάρικο "βατραχάκι".

 

Από τον παιδικό σταθμό στο νηπιαγωγείο και από εκεί στο δημοτικό. Τα παιδιά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Εκείνο που θέλουμε απλόχερα να τους δώσουμε είναι αγάπη και χρώμα στην αναπτυξή τους. Η λαμπερή "ηλιαχτίδα" σε συνδυασμό με την δροσερή "γοργόνα", προκαλούν καλή διάθεση και το αίσθημα της τρυφερής αγκαλίας. Συνδυάζονται ευχάριστα με τις αποχρώσεις "ζουζούνι" στην ντουλάπα και "πεταλουδίτσα" στην πόρτα του δωματίου.

 

Σοβαρέψανε τα πράγματα. Έχει πια το δικό της υπολογιστή, τις δικές της μουσικές, τις "κολλητές" της, και βέβαια τα δικά της χρώματα. Η "τσιχλόφουσκα" δηλώνει την ανεμελιά της και με μία μαγική ισορροπία την κρατάει ζωηρή και παραγωγική όταν πρέπει να διαβάσει. Το "σεληνόφωτο" από την άλλη της βγάζει την ηρεμία που χρειάζεται όταν κλείνεται στο δωματίο της. Στην πόρτα "κουρσάρος" για τις "ηρωικές" της εξόδους.

Η VITEX δημιούργησε μια ολοκαίνουργια σειρά υδατοδιαλυτών χρωμάτων για το παιδικό δωμάτιο, το Kinder Paints. Για τοίχους το ακρυλικό χρώμα νερού, για ξύλα (ντουλάπες, πόρτες, κ.λ.π.) την ριπολίνη νερού. Χρώματα χωρίς αμμωνία (ammonia free) χωρίς βλαβερές ουσίες (μόλυβδο, χρωμικά, κ.α.), χωρίς οργανικούς διαλύτες, με φιλικά στον χρήστη συντηριτικά, είναι πρακτικά αόσμα, και επιτρέπουν την άμεση χρήση του χώρου που βάφουν. Χρώματα με εξαιρετικές αντοχές στο συχνό πλύσιμο, μιας και τα παιδικά δωμάτιο συχνά πρέπει να καθαριστούν από τις σκανταλίες των μικρών μας ηρώων.

KP 803 : Mx : γοργόνα
KP 903 : Mx : ιππότης
KP 608 : Mx : νεραιδούλα
KP 307 : Mx : πλαστελίνη
KP 811 : Mx : εξοχή
KP 667 : Mx : πεφταστέρι
KP 605 : Mx : πριγκίπισσα
KP 305 : Mx : συννεφάκι
KP 893 : Mx : ζουζούνι
KP 708 : Mx : λιμνούπολη
KP 785 : Mx : ψιχάλα
KP 111 : Mx : ηλιαχτίδα
KP 207 : Mx : πεταλουδίτσα
KP 683 : Mx : σεληνόφωτο
KP 119 : Mx : μελισσάκι
KP 791 : Mx : τριζόνι
KP 256 : Mx : καλοκαιράκι
KP 701 : Mx : φεγγαράκι
KP 205 : Mx : αρκούδος
KP 827 : Mx : χελωνάκι
KP 301 : Mx : όνειρο
KP 619 : Mx : εξερεύνηση
KP 101 : Mx : αστεράκι
KP 460 : Mx : κουρσάρος
KP 602 : Mx : πυγολαμπίδα
KP 705 : Mx : βαρκούλα
KP 123 : Mx : λιονταράκι
KP 309 : Mx : τσιχλόφουσκα
KP 885 : Mx : βατραχάκι
KP 795 : Mx : διάστημα

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

 
© Copyright 2011 - 2024 Χρώματα | Βερνίκια | Μονωτικά | Σφραγιστικά | Συγκολλητικά | Μιχόπουλος | από το 1957