Loading...
 Start Page

Βιβλιοθήκη

Οδηγίες

Είτε θα βάψετε μόνος σας, είτε θα πάρετε ένα συνεργείο με μπογιατζήδες, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να είστε σίγουρος ότι η εργασία θα γίνει σωστά — από την αρχή ώς το τέλος

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΧΡΩΜΑ

H διαδικασία του να επιλέξετε μια απόχρωση μπορεί να είναι συναρπαστική, αλλά ταυτόχρονα να σας καταβάλλει.  Εδώ θα βρείτε μερικές οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε με στύλ. »

 

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΥΑΛΑΔΑ

Το να επιλέξετε την γυαλάδα του χρώματα των τοίχων σας, μπορεί να σας φένετε σαν πρόκληση. Εδώ θα βρείτε μερικές πρακτικές και αισθητικές συμβουλές για να επιλέξετε την γυαλάδα που είναι η σωστή επιλογή για την κάθε περίπτωση.  »

 

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΨΩ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ

Ξεκινήστε σωστά από την αρχή. Από την προετοιμασία μέχρι το τελικό καθάρισμα, χρησιμοποιήστε τις οδηγίες αυτές βήμα βήμα για να βάψετε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. »

 

Χρώμα Κιμωλίας Chalk Paint Συνταγή

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑ ΚΙΜΩΛΙΑΣ (CHALK PAINT) ?

Ανακαινίστε παλαιά έπιπλα και είδη διακόσμησης, με ματ χρώμα στην απόχρωση της επιλογής σας. Εδώ θα μάθετε την αυθεντική συνταγή για χρώμα κιμωλίας (chalk paint) καθώς και διακοσμητικές ιδέες για το χρώμα κιμωλίας και φυσικά πως θα κάνετε την εφαρμογή μόνος σας με τα καλύτερα αποτέλεσματα. »

 

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΨΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ

Προστατέψτε και ομορφύνετε την πρόσοψη του σπιτιού σας και όχι μόνο! Με τις οδηγίες αυτές βεβαιωθήτε ότι οι εξωτερικές επιφάνειες είναι βαμμένες με τα σωστά υλικά και την σωστή τεχνική. »

 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Προστατέψτε τον εαυτό σας από κοινούς κινδύνους όπως ο αμίαντος, ό μόλυβδος, η μούχλα, κτλ. χρησιμοποιώντας μερικές απλές προφυλάξεις.  »

 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ-ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Μάθετε πως να διαθέσετε το χρώμα που περίσσεψε, τα άδεια κουτιά, διαλύτες και άλλα υγρά υπολείματα υπεύθυνα και με σεβασμό στο περιβάλλον. »

 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ

Από τις προσφορές, τις συστάσεις μέχρι την πληρωμή, θα σας εξηγήσουμε την διαδικασία της επιλογής ενός αξιόπιστου μπογιατζή-ελαιοχρωματιστή. »

 

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΣΕ ΞΥΛΑ

Προστατέψτε και ομορφύνετε ξύλινες επιφάνειες, πέργκολες, παράθυρα, ραμποτέ, φράχτες, κτλ. H μούχλα είναι μύκητες δφγσδφγσδ μέτρα να την θέσετε υπό έλενγχο εάν ακολουθήσετε τα σωστά βήματα. »


ΠΩΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ

Εδώ θα βρείτε μερικά προληπτικά βήματα που θα προστατέψουν το χρώμα και θα το διατηρήσουν καθαρό και φρέσκο για όσον το δυνατό περισσότερο χρόνο. »

 


ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΨΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ Ή ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ 

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες οδηγίες που θα προστατέψουν για χρόνια τις κυψέλες σας από τον ήλιο, την υγρασία και τον παγετό, αλλά και την υγεία των μελλισών από παρασιτοκτόνα και καρκινογόνα πρόσθετα που περιέχονται σε υλικά που χρησιμοποιούνται στην κοινή πρακτική. »

 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΚΡΟΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΣΕ ΗΔΗ ΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ

Μάθετε πως να εφαρμόστε καινούργιο χρώμα, έτσι ώστε να "δένει" οπτικά με το παλαιό χωρίς εμφανή σημάδια και διαφορές. »

 
© Copyright 2011 - 2024 Χρώματα | Βερνίκια | Μονωτικά | Σφραγιστικά | Συγκολλητικά | Μιχόπουλος | από το 1957