Loading...
 Start Page

Βιβλιοθήκη

Επιλογή Ελαιοχρ/στή

To βάψιμο είναι μια ικανότητα που απαιτεί αρκετή τεχνογνωσία και πείρα. Για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το σπίτι σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν έμπειρο επαγγελματία ελαιοχρωματιστή - κάποιον που γνωρίζει τα καλύτερα προϊόντα που χρειάζονται για το σπίτι σας και διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνετε τη σωστή δουλειά. Εδώ θα βρείτε μερικές συμβουλές να σας βοηθήσουν να προσλάβεται το σωστό ελαιοχρωματιστή.

Γιατί να πάρετε ένα ελαιοχρωματιστή με καλή φήμη;

Πολλές από τις εργασίες της προετοιμασίας και του βαψίματος, όπως η εργασία σε σκάλες ή σκαλωσιές, η χρήση διαλυτών και άλλων χημικών ουσιών, η έκθεση σε μικροσωματίδια σκόνης μπορεί να είναι επικίνδυνες. Κατά την προετοιμασία της επιφάνειας, τα υλικά αυτά μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Έμπειροι ελαιοχρωματιστές κατανοούν τα κατάλληλα βήματα που απαιτούνται για την αποφυγή αυτών των κινδύνων, συμπεριλαμβανομένου του πώς να προετοιμάσουν κατάλληλα τις επιφάνειες. Είναι εξοικειωμένοι με τα κατάλληλα υποστρώματα, χρώματα και εργαλεία, καθώς επίσης και πώς να τα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά για να εξασφαλίσετε ένα ποιοτικό φινίρισμα. Οι αξιόπιστοι ελαιοχρωματιστές γνωρίζουν επίσης πώς να χειριστούν σωστά τη διάθεση των επικίνδυνων αποβλήτων.

Προσδιορίστε την εργασία

Με κάθε ελαιοχρωμασιστή φροντίστε να λάβετε προσφορές για την ίδια ακριβώς εργασία. Ετοιμάστε μια λίστα με τις επιφάνειες που χρειάζεται να χρωματιστούν και επίσης προσδιορίστε τον κωδικό της απόχρωσης που θέλετε σε κάθε επιφάνεια, καθώς και το επίπεδο της γυαλάδας/στιλπνότητας, αλλά και τον χρόνο στον οποίο θέλετε να τελειώσει η εργασία. Όλα αυτά παίζουν ρόλο στην τελική τιμή της προσφοράς.

Ελέγξτε συστάσεις

Κάθε σωστός ελαιοχρωματιστής πρέπει να σας δόσει τουλάχιστον δύο συστατικές επιστολές. Τα έργα θα πρέπει να είναι παρόμοια σε μέγεθος με το δικό σας, και ένα θα πρέπει να είναι τελειωμένο εδώ και μερικά χρόνια για να είναι εμφανής η απόδοση της εργασίας και των προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν. Εάν είναι δυνατόν, ζητήστε να δείτε προσωπικά κάποια τελειωμένα έργα για την επαλήθευση των αποτελεσμάτων. Για κάθε έργο κάντε τα ακόλουθα ερωτήματα:

    * Ολοκληρώθηκε εγκαίρως η εργασία;
    * Μείνατε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα;
    * Υπήρχε διαφορά μεταξύ τις προσφοράς και της τελικής τιμής;
    * Ήταν η δουλεία του ελαιοχρωματιστή μεγάλη αναστάτωση στην υπόλειπη λειτουργεία του σπιτιού;
    * Εαν ξαναβάφατε το σπίτι σας θα προσλάμβάνατε πάλι τον ίδιο ελαιοχρωματιστή;

Μόλις έχετε τρεις ελαιοχρωματιστές, καλέστε τους να επισκεφθούν το σπίτι σας και να σας δόσουν προσφορές.

Πάρτε προσφορές

Για κάθε προσφορά που πήρατε, βεβαιωθείτε ότι οι ακόλουθες ενδείξεις είναι γραπτώς:

  * Οι πληροφορίες επικοινωνίας του ελαιοχρωματιστή
  * Τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας
  * Λεπτομερής περιγραφή της δουλειάς που έχει συμφωνηθεί, όλες τις επιφάνειες που θα προετοιμασθούν και θα βαφτούν.
  * Οι αποχρώσεις, και τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, συμπεριλαμβανομένης της εργοστασιακής μάρκας των χρωμάτων
  * Η ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου
  * Το συνολικό κόστος

Κάθε προσφορά πρέπει να φέρει ημερομηνία και υπογραφή από εσάς και τον ελαιοχρωματιστή. Ζητήστε την ανάλυση των υλικών και του κόστους εργασίας ώστε να μπορείτε να κάνετε σύγκριση.

Προσέξτε την εμφάνιση

Όπως σε κάθε διαδικασία πρόσληψης, δώστε προσοχή στο γενικό παρουσιαστικό κάθε ελαιοχρωματιστή. Είναι ευγενικοί, επαγγελματίες και ντυμένοι ευπρεπώς; Η παρουσίαση κατά πάσα πιθανότητα θα αντανακλά το είδος της εργασίας που κάνουν.

Πάρτε γραπτές προσφορές

Οι γραπτές προσφορές είναι υποχρεωτικές! Τόσο εσείς όσο και ο ελαιοχρωματιστής θα πρέπει να υπογράψει τη γραπτή συμφωνία που περιλαμβάνει την περιγραφή της εργασίας, την προετοιμασία των επιφανειών, τον τρόπο με τον οποίο θα βαφτούν οι επιφάνειες, τα ακριβή προϊόντα που θα εφαρμοστούν, το χρονοδιάγραμμα και τους όρους πληρωμής.

Συμβουλές Πληρωμής

    * Μην δίνεται προκαταβολή μεγαλύτερη από 10 % μπροστά ή € 1.000,00 ανάλογα με το ποιό ποσό είναι μικρότερο
    * Κρατήστε όλες τις αποδείξεις πληρωμών
    * Κάντε την τελική σας πληρωμή μόλις είστε απολύτως ικανοποιημένοι με την εργασία

Δυό λέξεις για την ποιότητα του χρώματος

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές όταν επιλέγεται χρώματα, αλλά όλα τα χρώματα δεν είναι φτιαγμένα το ίδιο. Ένα χρώμα ανώτερης ποιότητας προσφέρει πιο ομοιόμορφη και λεία επιφάνεια και καλύτερη καλυπτικότητα από ένα οικονομικό χρώμα. Παρόλο που ένα χρώμα ανώτερης ποιότητας μπορεί να κοστίζει περισσότερο, διατηρεί την αντοχή του για μεγαλύτερο χρόνο και έτσι το σπίτι σας δεν χρειάζεται συχνό φρεσκάρισμα. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες. Βεβαιωθήτε ότι γνωρίζεται τι μάρκα και τι είδος χρώματος καθορίζεται στην συμφωνία και ότι τα προϊόντα αυτά πράγματι χρησιμοποιήθηκαν.

Σημείωση
Αυτές οι συμβουλές σας παρέχονται ως βοηθητικές. Αδυνατούμε να εγγυηθούμε ή να είμαστε υπεύθυνοι για αποτελέσματα που μπορεί να προέλθουν απο τις διαδικασίες αυτές. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, επισκευτήτε το καταστημά μας και συμβουλευτείτε κάποιον από τους έμπειρους πωλητές μας.

 
Copyright © 2011 - 2024 Χρώματα | Βερνίκια | Μονωτικά | Σφραγιστικά | Συγκολλητικά | Μιχόπουλος | από το 1957