Loading...
 Start Page

Προϊόντα

HYPERDESMO® - LV - (LOW VISCOSITY) - ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ - ALCHIMICA
Κλίκ για μεγέθυνση

! ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 !

! DIY ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ με HYPERDESMO - LV !

Ισχύουν ειδικές προσφορές για παραγγελίες μεγαλύτερες των 5 δοχείων (~ 90 m2. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το HYPERDESMO®-LV είναι χαμηλού ιξώδους (2,500 - 3,500 cP - λεπτόρευστη) χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται και στεγνώνει με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει μια βατή, μονολιθική και στεγανωτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια. Περιέχει μικρή ποσότητα (5%) διαλύτη (ξυλόλη - κοινώς διαλυτικό πολυουρεθάνης) οπότε δεν απαιτείται επιπλέον αραίωση.

Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη η οποία, μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά, παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, στα χημικά, στην ηλιακή ακτινοβολία UV, σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις.

Εφαρμόζεται με ρολό, βούρτσα ή ψεκασμό (airless 200-250 bar) σε δυο στρώσεις με ελάχιστη κατανάλωση 1.5-1.8 kg/m2. Θερμοκρασία λειτουργίας: -40 έως 800C. Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, 5 - 250C, για 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής. Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές του ΕΟΤΑ (CE).

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

Στεγάνωση και προστασία:

 • Ελενίτ και λαμαρίνας,
 • γυψοσανίδων και τσιμεντοσανίδων,
 • ασφαλτόπανου,
 • μεμβράνης EPDM,
 • λουτρών,
 • βεραντών και μπαλκονιών,
 • δωμάτων / ταρατσών,
 • χώρων στάθμευσης,
 • γεφυρών,
 • σταδίων,
 • αρδευτικών καναλιών

Οδηγίες Εφαρμογής:

Εφαρμόζεται με ρολό ή βούρτσα σε δύο στρώσεις με ελάχιστη συνολική κατανάλωση 1,2 - 1,5 kg/m2. Να μην ξεπεραστούν οι 48 ώρες μεταξύ των στρώσεων. Εάν χρειάζεται, αραιώστε με max. 5 % κ.β. με διαλυτικό πολυουρεθάνης.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε ένα τελικό χέρι με μείγμα 3 μέρη HYPERDESMO-ADY-E και 1 μέρος HYPERDESMO-LV. Θα επιτύχετε ανακλαστικότητα μεγαλύτερη από 90% (ψυχρή βαφή), και εύκολότερο καθαρισμό λόγω της γυαλάδας του ADY. Το ADY είναι διάφανο γυαλιστερό αλειφατικό βερνίκι πολυουρεθάνης που δεν κιτρινίζει και έτσι δεν αλλοιώνεται η λευκότητα του μονωτικού σε βάθος χρόνου.

Σε περίπτωση δεν περάσετε το τελικό χέρι με το ADY ενδέχεται σε βάθος χρόνου να κιτρινίσει ελαφρώς το μονωτικό, ιδιότητα όμως που έχει να κάνει με την εμφάνιση και δεν επηρεάζει τις μηχανικές του αντοχές.

Περιορισμοί:

Δεν προτείνεται για:

 • Επιφάνειες με χαμηλή συνεκτικότητα
 • Στεγάνωση επιφανειών πισίνας οι οποίες έρχονται σε επαφή με επεξεργασμένο χημικά νερό. Στις περιπτώσεις αυτές συνιστάται το HYPERDESMO®-D.
 • Σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας ή σε περίπτωση που το υπόστρωμα δεν είναι απόλυτα στεγνό, συνίσταται η χρήση HYPERSESMO®.

Ανανέωση και αναβάθμιση του σήματος CE για το HYPERDESMO®.

Το νέο σήμα CE επιτεύχθηκε με πάχος στρώσης μόλις 1.2 χιλιοστά χωρίς καμία ενίσχυση με γεωύφασμα. ‘Έτσι, το HYPERDESMO® ανήκει πλέον στην κλάση W3, που σημαίνει αναμενόμενη διάρκεια ζωής με έκθεση σε καιρικές συνθήκες (ήλιος, βροχή, κλπ) 25 ετών.

Η ανωτερότητα του best-seller της ALCHIMICA είναι αδιαφιλονίκητη: Είναι η μόνη χυτή πολυουρεθανική μεμβράνη στην κλάση W3 με τόσο μικρό πάχος στρώσης και χωρίς ενίσχυση με γεωύφασματα.

 

Γενικά Χαρακτηριστικά του HYPERDESMO®:

Ελάχιστο πάχος στρώσης, mm

1.2

Συντελεστής αντίστασης στη διάχυση υδρατμών, μ

~ 1.105

Πρόσφυση, kPa

> 50

Αντοχή σε ρίζες φυτών/δέντρων

δεν μετρήθηκε σε αυτό το τεστ

Επικίνδυνες ουσίες που περιέχονται

καμία

Συντελεστής αντίστασης στην ολίσθηση

δεν μετρήθηκε σε αυτό το τεστ


Προδιαγραφές της πολυμερισμένης μεμβράνης:

Ιδιότητα

HYPERDESMO®

HYPERDESMO® + HYPERDESMO®-ADY

Έκθεση σε εξωτερική φωτιά

Broof (t1)

Αντίσταση στην φωτιά

Class F

Ελάχιστη αναμενόμενη διάρκεια ζωής

W3 (25 έτη)

W2 (10 έτη)

Κλιματική ζώνη

S (Δριμεία)

Καταπόνηση κατά την χρήση

P1 (χαμηλή, μη επισκέψημη)

P3 (κανονική επισκεψιμότητα και βατότητα δώματος για συντήρηση, πότισμα)

Κλήση/Ροή Επιφάνειας

S1 – S4

Ελάχιστη θερμοκρασία επιφάνειας

TL3 ( - 200C )

Μέγιστη θερμοκρασία επιφάνειας

TH4 ( 900C )

TH3 ( 800C )

 

ΥΓΙΕΙΝΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Προσοχή. Μόνο για επαγγελματική χρήση. Περιέχει : ξυλόλιο, μίγμα ισομερών. Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Μην αναπνέετε εκνεφώματα, αναθυμιάσεις, ατμούς. Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά γυαλιά, προστατευτικά πρόσωπο. Να διατηρείται ο περιέκτης ερμητικά κλειστός. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σε κέντρο συλλογής επικίνδυνων ή ειδικών απορριμάτων, σύμφωνα με τις τοπικές, περιφερειακές, εθνικές ή υπερεθνικές νομοθεσίες. Περιέχει ισοκυανικές ενώσεις. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

 
Copyright © 2011 - 2024 Χρώματα | Βερνίκια | Μονωτικά | Σφραγιστικά | Συγκολλητικά | Μιχόπουλος | από το 1957